Creveti la gratar cu sos

Printeaza

Creveti la gratar cu sos din: creveti, zeama de lamaie, piper rosu, usturoi, ulei de masline, maioneza, usturoi, lamaie.

Ingrediente:Creveti_la_gratar_cu_sos

  • 16 creveti uriasi, nedecorticati
  • zeama de la 1 lamaie
  • un praf de piper rosu
  • 2 catei de usturoi, taiati cuburi mici
  • 50 ml ulei de masline

pentru maioneza cu usturoi:

  • 4 linguri maioneza de buna calitate
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • sferturi de lamaie pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-un bol asaza crevetii, zeama de lamaie, piperul, usturoiul si uleiul si pune la frigider cel putin 1 ora sau o noapte. Intre timp combina maioneza cu usturoiul si lasa deoparte. Incinge gratarul si frige crevetii 1-2 minute pe fiecare parte.

Fierbe marinata 1 minut, pana cand scade la jumatate si apoi unge crevetii. Serveste cu maioneza cu usturoi.

Creveti la gratar cu sos

Creveti_la_gratar_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.