Creveti in foitaj – Goong hom sabai

Printeaza

 Creveti in foitaj – Goong hom sabai din: creveti, sos de soia, zahar, piper alb, aluat, ou, ulei.

Ingrediente:Creveti in foitaj - Goong hom sabai

  • 8 creveţi decorticaţi
  • o lingură de sos de soia
  • o lin­guriţă de zahăr
  • piper alb măcinat
  • 8 foi de aluat pentru rulouri
  • un gălbenuş
  • 500 ml ulei

pentru pastă:

  • 6 creveţi
  • piper alb măcinat
  • zahăr
  • sos de soia

 

Mod de preparare:

Se amestecă sosul de soia cu zahărul şi piperul alb şi se lasă creveţi i să se marineze în această compoziţie. Ingredien­tele pentru pastă se mixează la blender.

Creveti_în_foitaj2

Se taie foile de aluat în diagonală, se decupează un colţ şi se pune în centru, apoi se unge cu un strat de pastă.

Creveti_în_foitaj3

Se aşază un crevete întreg, marinat, se înfăşoară în aluat şi se lipesc marginile cu gălbenuş bătut. Se prăjesc în ulei încins timp de 10 minute. Se servesc cu tăiţei de orez şi chili.

Creveti in foitaj – Goong hom sabai

Creveti_în_foitaj1Creveti_în_foitaj4

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.