Creveti cu orez si usturoi

Printeaza

Creveti cu orez si usturoi din: creveţi congelaţi, vin, sare, piper, orez, usturoi, unt, rucola, ulei.

Creveti_cu_orez_si_usturoi

Ingrediente:

  •  300 g creveţi congelaţi
  •  2 linguri unt
  •  100 ml vin
  •  sare
  •  piper
  •  12-14 linguri orez
  •  2 căţei usturoi
  •  20 g unt

Ingrediente pentru sos:

  •  rucola
  •  ulei
  •  sare

Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert cu usturoiul feliat, sare şi apă de trei ori cantitatea orezului. Se acoperă cu un capac şi se lasă la fiert până ce scade apa. După ce apa a scăzut complet, se trage de pe foc şi se pun untul si piperul. Se amestecă şi se lasă deoparte.

Creveţii decongelaţi se pun la călit în unt şi se lasă un minut. Se întorc, se toarnă vinul şi se presară cu sare. Se amestecă scuturând tigaia. Pentru sos, rucola se mărun- teste si se amestecă bine cu ulei si sare, ca la maioneză.

Creveti cu orez si usturoi

Creveti_cu_orez_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.