Creveţi cu maioneză

Printeaza

Se bat 2 gălbenuşuri cu 1 linguriţă muştar, 1 lingură suc de lănâie şi sare. Creveţi cu maionezăSe înglobează cu telul 200 ml ulei şi se ajaugă 1 lingură ceapă ver­de tocată, 1 lingură mărar tocat, 1 lingură suc de lă­mâie, sare şi piper.

Se amestecă 800 g creveţi curăţaţi cu 1 ardei iute tocat, 1 căţel de usturoi tocat, 1 lingură muştar şi 3 linguri ulei. Se prăjesc creveţii pe tcate feţele 3-4 min. şi se ser­vesc cu maioneză.

Creveţi cu maioneză

Creveţi cu maioneză

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.