Creveti cu lichior

Printeaza

Creveti cu lichior din: creveti, ulei, lichior, portocala, usturoi, sare, ardei, mirt.

Ingrediente:Creveti cu lichior

  • 15 creveti medii
  • 50 ml ulei extravirgin de măsline
  • 1/2 pahar lichior de mirt
  • 1 portocală
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • ardei iute
  • pătrunjel
  • rămurele de mirt

 

Mod de preparare:

Se unge tava cu ulei şi se aşază creveţii. Se toarnă deasupra lichiorul de mirt, se adaugă usturoiul, ardeiul iute, pătrunjelul, toate tăiate mărunt, sare după gust şi câteva felii de portocală.

Se coc cca 15 minute în cuptorul încins la 180°C.

Creveţii se servesc calzi, decoraţi cu felii de portocală şi rămurele de mirt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.