Crenvursti in foitaj cu susan si mustar

Printeaza

Crenvursti in foietaj cu susan si mustar din: pachet aluat foitaj, cren­vurşti, oua, seminte de susan, mustar.

 

Ingrediente: Crenvursti_in_foietaj_cu_susan_si_mustar

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 15 cren­vurşti
  • 1 ou
  • seminţe de susan
  • muştar

 

 

 

Mod de preparare:

Pe masa de lucru desfaci alu­atul decongelat. Ungi aluatul pe toată suprafaţa cu o pen­sulă cu muştar şi tai 15 felii de 2 cm.

Crenvurştii îi fierbi, îi cureţi de pieliţă şi îi laşi să se răcească, lei câte o felie de aluat şi înveleşti câte un crenvurşti.

Ii pui într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt, apoi îi ungi cu oul bine bătut şi presari susan.

Dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru 30 de minute şi, când s-au rumenit, scoţi tava.

Crenvursti in foitaj cu susan si mustar

Crenvursti_in_foietaj_cu_susan_si_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.