Crenvursti cu cascaval si kaiser

Printeaza

Crenvursti cu cascaval si kaiser

Ingrediente:Crenvursti cu cascaval si kaiser

  • 8 crenvurşti
  • 150 g caşcaval
  • două linguri muştar
  • 8 felii kaizer sau costiţă afumată
  • 1/2 lingură unt topit

 

Mod de preparare:

Crenvurştii se opăresc puţin în apă clocotită, apoi se crestează pe lungime. Se ung cu muştar şi se umplu cu caşcaval ras sau tăiat feliuţe.

Se pun în tavă deteflon crenvurştii şi feliile de kaiser, se stropesc cu unt şi se dau la cuptor 10 minute. Atunci când kaizerul este rumenit şi caşcavalul topit se scot din cuptor şi se servesc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea mananc crenvursti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.