Cremes cu aroma de vanilie

Printeaza

Cremes cu aroma de vanilie din: oua, zahar, lapte, gelatina, zahar vanilat, frisca, foi de cremes.

Ingrediente :Cremes

  • 8 ouă
  • 400 g zahăr
  • 500 ml lapte fierbinte
  • 1 plic cu gelatină
  • 8 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 500 ml frişcă
  • 2 foi pentru cremeş din comerţ

 

Mod de preparare:

Bate ouăle întregi cu zahărul. Adaugă laptele.

Toarnă compoziţia într-o cratiţă şi fierbe la bain-marie, amestecând continuu, până se îngroaşă. Lasă să se răcească.

Separat, dizolvă gelatina cu zahărul vanilat. Când crema este călduţă, încorporează gelatina. Lasă crema la rece 8 ore, apoi amestec-o cu frişca bătută. Pune crema astfel obţinută între foile de cremeş.

Lasă prăjitura câteva ore la rece ca să se înmoaie foile.

 

Cremes cu aroma de vanilie

Cremes

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.