Creme glacee

Printeaza

Creme glacee din: iaurt, smantana, zahar pudra, menta, fructe.

Ingrediente:Creme_glacee

  • 4 pahare mici de iaurt
  • 2 pahare smantana
  • un pahar zahar pudra

pentru servit:

  • menta
  • fructe de sezon

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se golesc paharele cu iaurt si apoi cu paharul gol se măsoară şi se adaugă smântână. Acelaşi pahar de iaurt se spală, se usucă.şi se măsoară cu el un pahar de zahăr pudră, care se pune peste iaurt şi smântână.

Ingredientele se amestecă bine, iar compoziţia obţinută se dă 15 minute la congelator.  Se scoate şi se amestecă 15 minute şi apoi se dă din nou la congelator pentru 10 minute. Se toarnă în cupe şi se aduce la masă cu fructe şi mentă.

Creme glacee

Creme_glacee

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.