Crema pentru foi

Printeaza

Crema pentru foi din: biscuiti, zahar, unt, cacao, apa, rom.

Ingrediente:Crema pentru foi

  • 1/2 kg biscuiţi
  • 1/2 kg zahăr
  • 200 g unt sau mărgărina
  • 2 linguri cacao
  • 200 ml apă (un pahar mare)
  • câteva picături de esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Se dizolvă în apă zahărul, se adaugă cacaua şi untul, apoi biscuiţii daţi prin maşina de tocat. Se amestecă foarte bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.