Crema de sparanghel

Printeaza

Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Ingrediente:

  • 400 g sparanghel
  • 1 anghinare
  • 1 lamaie
  • 100 g unt
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • Sare

Preparare:

Curăţă sparanghelul de coajă şi fierbe-l în apă cu sare şi puţină zeamă de lămâie. Separat, fierbe anghinarea.

Trece apoi legumele fierte bine printr-o sită deasă. Subţiază cu gălbenuşurile amestecate cu smântână.

Dacă în continuare este prea groasă, toarnă puţină zeamă în care a fiert sparanghelul. Potriveşte gustul de sare şi mai dă în clocot câteva minute.

Serveşte crema de sparanghel cu verdeaţă sau codiţe de ceapă verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea am gatit cu sparanghel. O sa fac crema de sparanghel sa vedem ce iese 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.