Crema de spanac cu lapte si smantana

Printeaza

Crema de spanac cu lapte si smantana din: spanac, unt, lapte, faina, smântână, supă de zarzavat, sare.

Crema de spanac cu lapte si smantana

Ingrediente:

  • 400 g spanac
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură faina
  • 2 linguri smântână
  • 10 linguri lapte
  • 4 pahare supă de zarzavat
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi spanacul, îl speli bine, apoi îl fierbi în apă clocotită cu sare, aproximativ 6 minute. Pui spanacul la scurs, îl toci mărunt, apoi adaugi peste el făina amestecata cu laptele rece si cu untul.

Pui totul la fiert în supa de zarzavat, aproximativ 7 minute, iar la  sfârşit adaugi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.