Cremă de somon cu creveti
PrinteazaCremă de somon cu creveti din: crema de branza, creveti decorticati, somon afumat, ardei capia, ceapa verde, mustar, marar, boia dulce, ulei, sare.
- 200 g crema de branza
- 200 g creveti decorticati
- 100 g somon afumat
- 1/2 ardei capia
- 3 cepe verzi
- 1 lingurita cu mustar
- 1 legatura de marar
- boia dulce
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Incinge două linguri cu ulei, perpeleşte creveţii până ce-şi schimbă culoarea, lasă-i apoi să se scurgă pe un şervet de hârtie. Curăţă legumele.
Toacă bucăţele ceapa şi ardeiul. Pune într-un bol crema de brânză, creveţii, muştarul şi ardeiul capia.
Mixează totul cât mai fin, apoi adaugă somonul tocat, ceapa, mărarul, boiaua şi un praf de sare şi amestecă foarte bine.
Inainte să serveşti această pasta, ţine-o |a rece minimin 30 de minute ca ingredientele să-şi împrumute aromele.
Cremă de somon cu creveti
Pofta buna!