Crema de rosii cu usturoi si cascaval

Printeaza

Crema de rosii cu usturoi si cascaval din: roşii cărnoase, usturoi, oţet, ulei, castravete, ardei gras roşu, caşcaval, sare, piper.

Crema_de_rosii_cu_usturoi_si_cascaval

Ingrediente:

  • 1 kg roşii cărnoase
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cu oţet
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras roşu
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spală bine roşiile şi şterge- le cu un şervet curat. Dă-le pe răzătoarea mică şi, dacă este posibil, îndepărtează cu mare grijă seminţele. Separat, curăţă usturoiul şi zdrobeşte-l bine! Freacă-l cu puţină sare, piper şi o linguriţă cu oţet.

Toarnă treptat uleiul de măsline, ca la maioneză. Peste pasta de usturoi astfel obţinută, adaugă sucul de roşii. Amestecă uşor şi potriveş­te gustul de sare şi piper. Lasă la rece minimum 20 de minute, după care serveşte în farfurii adânci.

Pentru a arăta şi mai apetisant, decorează-le pe margine cu pătrăţele de castravete, ardei gras şi caşcaval.

Crema de rosii cu usturoi si cascaval

Crema_de_rosii_cu_usturoi_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.