Crema de peste afumat

Printeaza

Crema de peste afumat din: hering afumat, capere, suc de lamaie, crema de branza, ulei, ceapa verde, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Crema de peste afumat

  • 125 g hering afumat, în conservă
  • 2 linguriţe capere
  • 1,5 linguri suc de lămâie
  • 150 g cremă de brânză
  • 1/2 linguriţă ulei de măsline
  • 2 fire ceapă verde
  • câteva frunzuliţe busuioc
  • sare
  • piper alb

 

 

Mod de preparare:

Se scurge pestele şi se mărunteşte cu furculiţa, apoi se pune în bolul unui mixer.

Se adaugă caperele, ceapa tăiată nu foarte mărunt, brânza, sucul de lămâie, uleiul, sarea şi piperul.

Se mixează, se scoate din bol şi i se adaugă busuiocul tocat la cuţit.

Se dă la rece puţin si se serveşte pe biscuiţi săraţi ori pe pâine prăjită.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Salata de macaroane cu peste afumat

Lamai umplute cu crema de peste afumat

Lamai umplute cu crema de peste afumat din: macrou afumat, branza de vaci, ulei, sare, piper, lamai. Ingrediente: 1/2 file macrou afumat 200 g brânză de vaci 2 linguri ulei sare piper 2 lămâi   Mod de preparare: Laşi la scurs brânza de vaci. Când nu mai are zer deloc, o mixezi cu ulei. încorporezi fileul […]

Supa crema de midii cu legume

Supa crema de peste si midii

Supa crema de peste si midii din: midii, supa de peste, cartofi, carne de peste, patrunjel. Ingrediente: 500 g de midii 1 l supa de peste 500 g de cartofi albi 200 g carne de peşte alb sau somon 1 legătură de pătrunjel   Mod de preparare: Se scurge într-o cratiţă mare sosul dintr-un pachet vidat […]

 

retete

Peste cu crema de mustar si smantana

Peste cu crema de mustar si smantana din:  fileuri de cambulă sau de ton, suc de lămâie, sare, piper măcinat, mântână solidă, smântână pentru gătit, muştar franţuzesc, praf de muştar, cherry sec (sau vermut), zahăr. Ingrediente: 1-2 fileuri de cambulă sau de ton (a câte 80 g fiecare) 2 linguri suc de lămâie sare piper […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.