Crema de nuci caju cu manta

Printeaza

Crema de nuci caju cu manta din: nuci caju, avocado, menta, usturoi, sare, suc de lamaie, otet din cidru de mere, apă.

Crema de nuci caju cu manta

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de nuci caju
  • 1/2 ceaşcă de avocado
  • 1/4 ceaşcă de mentă proaspătă
  • 1 linguriţă de usturoi pisat
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 3 linguri de suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă de oţet din cidru de mere
  • 1/2 ceaşcă de apă

 

 

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele, cu excepţia apei, într-un mixer, până se fac cremoase.

Adăugaţi treptat doar atâta apă cât să ajute ingredientele să se combine omogen.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta_cataif

Cataif cu crema, nuci si fistic

Cataif cu crema, nuci si fistic din: blat de cataif, nuca, fistic, glazura, zahar, lapte, faina, lamaie, unt, frisca. Ingrediente: 1 blat de cataif din comerţ 300 g miez de nucă 100 g fistic crud 1 plic glazură Duo 550 g zahăr 1 I lapte 8 linguri făină coaja de la 1 lămâie 200 g unt […]

Desert cald cu crema de ou

Crema cu lapte si nuci

Crema cu lapte si nuci din: lapte, miere, nuci, lamaie, fistic, ciocolata, frisca. Ingrediente: 1 l lapte 4 linguri miere 1 cană nuci pisate coaja rasă de la 1 lămâie 6 linguri fistic pisat ciocolată rasă frişcă   Mod de preparare: Se amestecă într-un vas (sau se bat spumă cu mixerul) laptele, mierea, nucile pisate, […]

 

Foi cu crema si nuci caramelizate

Foi cu crema si nuci caramelizate

Foi cu crema si nuci caramelizate din: faina, unt, apa, sare, ou, frisca, prune uscate, nuci, bombonele. Ingrediente: Pentru foi: 125 g făină 140 g unt nesărat, foarte gras 60 ml apă de la gheaţă sau lapte foarte rece 1/4 linguriţă sare fină un ou Pentru umplutură: 400 ml frişcă dulce foarte rece prune uscate, […]

 

Cozonac cu nuci si crema de ciocolata

Cozonac cu nuci si crema de ciocolata

Cozonac cu nuci si crema de ciocolata din: faina, lapte, oua, unt, sare, zahar, drojdie, vanilie, crema de ciocolata, nuci, stafide. Ingrediente: 750 g făină 150 ml lapte călduţ 2 ouă 200 g unt o linguriţă sare 80 g zahăr un cub drojdie proaspătă esenţă de vanilie Pentru umplutură: cremă de ciocolată nuci stafide Pentru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.