Crema de napi cu ceapa si nucsoara

Printeaza

Crema de napi cu ceapa si nucsoara din: napi, ceapa alba, ulei, unt, nucsoara, sare, piper alb.

Ingrediente:Crema de napi cu ceapa si nucsoara

  • 350g napi
  • 250 g ceapă alba
  • 3 linguri de ulei
  • unt cât o nucă
  • nucşoară ras
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte apă sărătă într-o cratiţă. Se opăresc napii ca să se poată, după ce s-au rătăcit, să fie curăţaţi mai uşor şi să fie tăiaţi rondele.

Se taie mărunt ceapa şi se pune la fiert într-o cratiţă conţinând puţină apă sărată.

Se lasă să scadă. Se completează cu ulei şi unt.

Se adaugă napii şi se per­pelesc cu ceapa la foc destul de puternic, mestecându-se des.

Se presară din belşug cu nucşoară şi se serveşte călduţ, pe bucăţi de pâine neagră unsă cu unt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Sunt buni napii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.