Cremă de mango cu migdale

Printeaza

Cremă de mango cu migdale

Cremă de mango cu migdale

Ingrediente:

  • 3 bucăţi de mango
  • o limetă
  • 250 g zahăr tos
  • 100 ml apă
  • 5 g gelatină
  • 500 ml frişca
  • o linguriţă de esenţă de migdale
  • un baton de vanilie
  • 100 g migdale
  • mentă

Preparare:

Frişca se mixează, se acoperă cu folie de plastic şi se introduce la rece.

Bucăţile de mango se spală, se curăţă de coajă şi se pun într-o oală împireună cu zahărul tos, batonul de vanilie tăiat în jumătate, coaja şi sucul de la limetă şi apa.

Se acoperă cu un capac şi se lasă la fiert timp de 10-15 minute sau până când mango este moale şi poate fi scos sâmburele.

Se scoate miezul din sirop, se taie în cuburi şi se pune într-un blender. In sucul rămas se dizolvă gelatina înmuiată în prealabil cu puţină apă.

Se lasă să se răcească, se amestecă bine cu piureul de mango, esenţa de migdale şi frişca.

Se mixează totul timp de cinci minute, se acoperă cu folie şi se dă la rece pentru cel puţin 30 de minute.

Cremă de mango cu migdale

Cremă de mango cu migdale.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.