Crema de dovlecei cu smantana

Printeaza

Crema de dovlecei cu smantana din: dovlecel, morcovi, ceapa, orez fier, ulei de masline, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Crema de dovlecei cu smantana

  • 250g dovlecel
  • 100g morcovi
  • 30g ceapa
  • 1 lingurita orez fier
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 linguri smantana
  • cateva fire de patrunjel

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, tăiaţi-le în bucăţele şi puneţi-le la fiert în apă cu puţină sare. Când sunt fierte, strecuraţi supa şi mărunţiţi legu­mele cu blenderul sau treceţi-le printr-o sită.

Inainte de servire, adăugaţi smântână, uleiul, orezul şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.