Crema de ciocolata
PrinteazaIngrediente:
- 100g curmale (muiate cel putin o ora)
- 1 bucata avocado (e foarte important ca avocado sa fie moale la pipait, adica sa fie bine copt)
- 3/4 castronas cacao (sau mai putin pentru un gust mai putin intens)
- sare
- un praf Vanilie
Mod de preparare:
Curmalele curatate de samburi si muiate cel putin o ora in apa suficienta cat sa le acopere se pun in blender si se proceseaza pana se transforma intr-o pasta fina (aproximativ 2 minute).
Avocado se curata de coaja si sambure si se piseaza bine (nu il puneti intreg, procesarea indelungata ii schimba gustul) si se adauga in blender peste pasta de curmale, de-odata cu sarea si vanilia.
Cand am obtinut o pasta verzulie, adaugam cacao.
Mai procesam putin si este gata.Se poate servi ca atare, cu bucatele de coaja de portocala zaharistite, inghetata, cu fructe.
Pofta buna!