Crema de ciocolata

Printeaza

Crema de ciocolataCrema de ciocolata

Ingrediente:

  • 100g curmale (muiate cel putin o ora)
  • 1 bucata avocado (e foarte important ca avocado sa fie moale la pipait, adica sa fie bine copt)
  • 3/4 castronas cacao (sau mai putin pentru un gust mai putin intens)
  • sare
  • un praf Vanilie

 

Mod de preparare:

Curmalele curatate de samburi si muiate cel putin o ora in apa suficienta cat sa le acopere se pun in blender si se proceseaza pana se transforma intr-o pasta fina (aproximativ 2 minute).

Avocado se curata de coaja si sambure si se piseaza bine (nu il puneti intreg, procesarea indelungata ii schimba gustul) si se adauga in blender peste pasta de curmale, de-odata cu sarea si vanilia.

Cand am obtinut o pasta verzulie, adaugam cacao.

Mai procesam putin si este gata.Se poate servi ca atare, cu bucatele de coaja de portocala zaharistite, inghetata, cu fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.