Cremă de ciocolată albă si lămaie

Printeaza

O reteta delicioasa de crema de ciocolata alba din: lamaie, sare, smantana, oua.

Crema_de_ciocolata_alba_si_lamaie_03

Ongrediente:

  • 250 g ciocolată albă
  • 1 lămâie
  • 1 praf de sare
  • 150 ml smântână
  • 4 albuşuri  de ou

 

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata albă în bain-marie, apoi o amesteci cu smântână.

Razi coaja de lămâie şi o adaugi în crema de ciocolată.

Storci lămâia şi adaugi treptat sucul de lămâie în crema de ciocolată, timp în care amesteci continuu, să nu se taie.

Crema_de_ciocolata_alba_si_lamaie

Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi le încorporezi apoi uşor în crema de cio­colată călduţă.

Pui crema în cupe şi o dai la frigider timp de 4 ore.

Crema_de_ciocolata_alba_si_lamaie_02

Cremă de ciocolată albă si lămaie

Crema_de_ciocolata_alba_si_lamaie_03

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Crema de ciocolata cu alune pralinate

Crema de ciocolata cu alune pralinate

Crema de ciocolata cu alune pralinate din: oua, zahar, unt, ciocolata, alune, lapte. Ingrediente: 4 ouă 250 g zahăr pudră 300 g unt 3 linguri ciocolată 4-5 linguri alune pralinate 2 linguri lapte   Mod de preparare: Ciocolata se adaugă în crema de unt cu ouă, după ce a fost topită într-un ibric, la marginea […]

Cheesecake cu ciocolata si crema de branza

Cheesecake cu ciocolata si crema de branza din: biscuiti, unt, frisca, crema de branza, frisca, ciocolata, vanilie.   Ingrediente: 150 g biscuiţi cu cacao 130 g unt 250 g cremă de brânză 300 ml frişca lichidă 120 g zahăr 200 g ciocolată o linguriţă esenţă de vanilie 100 g ciocolată 100 ml frişcă lichidă   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din crema asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.