Crema de ceapa

Printeaza

O reteta delicioasa de crema de ceapa din: supa de carne, orez, ceapa, morcovi, telina, smantana, unt, sos picant, sare, piper si nuci pisate.

Ingrediente:Crema de ceapa

  • 3 1 supă de carne
  • 100 g orez
  • 200 g ceapă
  • 200 g morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 cană smântână
  • 50 g unt
  • 1 lingură sos picant
  • sare
  • piper, după gust
  • nuci pisate, crutoane

Mod de preparare:

In unt încălzit se prăjesc ceapa, morcovul şi ţelina tăiate rondele fine. Se adaugă supa, orezul, sarea, piperul şi nucile şi se lasă la foc potrivit până ce orezul este bine fiert. Pasta rezultată se trece prin strecurătoare şi se pune din nou la fiert, adăugându-se sosul picant şi smântână. Se ia de pe foc când este gata să dea în clocot şi se serveşte ornată cu crutoane.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.