Cremă de castane

Printeaza

Cremă de castane

Ingrediente:Cremă de castane

  • 400 g castane
  • 200 g zahăr pudră
  • 220 g unt
  • 1 păhărel lichior
  • 1/4 1 lapte
  • vanilie
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Castanele se curăţă de coajă şi pieliţă şi se fierb cu lapte şi vanilie.

Cînd au fiert, se dau prin sită fără lichid.

Se amestecă bine cu zahărul pudră, li­chiorul, 2 gălbenuşuri şi la urmă untul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.