Crema de branza de vaci cu capsuni

Printeaza

Crema de branza de vaci cu capsuni din: branza de vaci, iaurt, zahar, portocala, capsuni, miez de nuca, ciocolata, stafide, menta.

Ingrediente: Crema de branza de vaci cu capsuni

  • 375 gr. branza de vaci proaspata
  • 200 gr. iaurt pasteurizat
  • 50 gr. zahar
  • 1 portocala
  • 400 gr. capsuni
  • 30 gr. miez de nuca
  • 50 gr. ciocolata cu lapte taiata marunt
  • 2 linguri de stafide
  • cateva frunze de menta proaspata

 

Mod de preparare:

Se amesteca iaurtul cu branza si zaharul pana devin o pasta omogena. Se opareste portocala, se sterge si se rade.

Coaja se pune in branza cu iaurt. Se spala capsunile, se curata si se taie in doua. Se taie miezul de nuca in bucatele, la fel si ciocolata.

Capsunile si ciocolata se incorporeaza in masa de iaurt si branza. Nucile si stafidele se presara deasupra, si frunzuliţele de menta rupte marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.