Crema de banane

Printeaza

Crema de banane din: banane, galbenusuri, zahar pudra, faina, frisca.

Ingrediente:Crema de banane

  • 6 banane
  • 2 galbenusuri
  • 1 pahar cu zahar pudra
  • 1 lingura cu faina
  • 1 pahar cu frisca

 

Mod de preparare:

Curăţaţi bananele, le zdrobiţi cu o furculiţă până devine pastă. Faceţi o cremă din gălbenuşuri frecate cu zahărul pudră şi 1 lingură cu făină. Turnaţi crema în castron, iar castronul îl puneţi într-o cratiţă cu apă fiartă.

Amestecaţi în cremă folosind o lingură de lemn şi lăsaţi să fiarbă 15 min. Răciţi, amestecaţi bine şi adăugaţi crema de banane. Amestecaţi cu frişcă şi lăsaţi crema la rece. Serviţi cu pişcoturi sau o puteţi folosi ca să umpleţi fursecuri, torturi sau clătite.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.