Crema de ciocolata

Printeaza

Crema de ciocolata din: unt, zahar pudra, ciocolata neagra, lapte dulce si frisca.

Crema_de_ciocolata

 

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 100 g ciocolată neagră
  • 1 cană lapte dulce
  • 200 ml frişcă

 

Mod de preparare:

Freci untul cu zahărul, până devine o cremă spu­moasă.

Ciocolata o dizolvi în lapte, pe foc mic, tot amestecând. Incet, torni ciocolata peste cremă, amestecând continuu, până se omogenizea­ză. La urmă, încorpo­rezi uşor frişca.

Laşi la rece şi serveşti crema în cupe, cu pişcoturi aşezate pe margine.

 

 

Crema de ciocolata

Crema_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.