Crema de caramel (varianta)

Printeaza

Crema de caramel din: apa, lapte praf, oua, zahar vanilat, lamaie, sirop.

Ingrediente:Crema de caramel

  • 7 pahare apă
  • 14 pahare lapte praf
  • 7 ouă
  • 7 plicuri zahăr vanilat
  • coaja rasă de la 1 lămâie şi sirop (dintr-un pahar şi jumătate de zahăr şi apă)

 

Mod de preparare:

Se bat bine ouăle într-un vas, cu coaja de lămâie şi zahărul vanilat. Se adaugă laptele şi apa şi se amestecă bine.

Se prepară într-un vas zahărul ars (din zahăr tos şi puţin suc de lămâie) şi se toarnă într-o formă de cuptor. Se toarnă deasupra amestecul cu lapte şi se lasă la cuptor până ce capătă o culoare maronie.

Se serveşte rece, cu sirop.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.