Cremă de brânză cu cârnaţi şi piper

Printeaza

O reteta de Cremă de brânză cu cârnaţi şi piper din: carne de porc, branza de vaci, mascarpone si piper.

Ingrediente:Cremă de brânză cu cârnaţi şi piper

  • 1 carnat afumat de porc, picant
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 1 lingura mascarpone
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Crestează cârnatul, curăţă-1 de membrană şi pune umplu­tura într-un castron. Adaugă mascarpone şi brânza de vaci, frecată foarte bine în prealabil şi condimentează cu piper negru râşnit.

Freacă bine compoziţia cu o lingură de lemn până când devine netedă şi omogenă. Poţi întinde crema pe felii de pâine prăjită sau poţi umple cu ea chifle calde.

Cremă de brânză cu cârnaţi şi piper

Cremă de brânză cu cârnaţi şi piper

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.