Creier cu sos si verdeata

Printeaza

Creier cu sos si verdeata din: creier, ulei, lamaie, verdeata, otet, sare.

Ingrediente:Creier cu sos si verdeata

  • 1,5 kg creier
  • 200 ml ulei
  • 200 g lămâie
  • 2 legături verdeaţă
  • 25 ml oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Creierul, curăţat bine de sânge şi pieliţă, se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare şi oţet. După fierbere, se lasă să se răcească în propria sa supă.

Se porţionează pe platou sau pe farfurie; deasupra se toarnă sosul, pregătit din verdeaţă tăiată mărunt, zeama de lămâie, ulei şi foarte puţin din supa în care a fiert creierul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.