Cream scones

Printeaza

Cream scones din: faina, praf de copt, drojdie, sare, zahar, unt, smantana, otet, ou.

Ingrediente:Cream_scones

  • 250 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 linguriţă drojdie uscată
  • 1 priză de sare
  • 3 lingură zahăr
  • 75 g unt
  • 140 ml smântână
  • 1 lingură oţet
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Amestecaţi făină cu praful de copt, drojdie uscată, sare şi zahăr şi adăugaţi untul, apăsând cu o furculiţă. Inglobaţi smântână dulce si otelul, apoi frământaţi totul până devine un aluat uniform.

Puneţi aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină si întindeti-l cu mâna aşa încât să aibă circa 2 cm grosime. Preîncălziţi cuptorul la 210 °C (cuptorul electric la 190 °C) în avans.

Decupaţi cercuri din aluat, cu un cuţit special sau cu un pahar şi ungeţi-le cu oul bătut. Lăsaţi fursecurile circa 15 minute la copt.

Serviţi-le cât sunt calde, cu marmeladă şi/sau unt sărat.

Cream scones

Cream_scones

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.