Crap umplut cu ciuperci, ardei si usturoi

Printeaza

Crap umplut cu ciuperci, ardei si usturoi din: crap, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, bulion, oua, vin alb, piper boabe, patrunjel, sare, ardei gras rosu.

Crap umplut cu ciuperci, ardei si usturoi

Ingrediente:

  • 1 crap de 1 kg
  • 500 g ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 6 căţei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingură bulion
  • 2 ouă
  • 100 ml vin alb
  • piper boabe
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 1 ardei gras roşu

 

 

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de solzi, îi scoţi urechile, îl speli bine în 2-3 ape, condimentezi cu sare şi piper, apoi îl dai la rece în frigider.

Intre timp, prepari umplutura: toci ceapa mărunt, ardeiul roşu îl toci cubuleţe, apoi căleşti totul în ulei, cu 2 linguri de apă.

Când ceapa şi ardeiul s-au călit, adaugi ciuperci­le tăiate mărunt şi mai laşi 10 mi­nute, după care stingi cu bulionul şi mai fierbi încă 3-5 minute la foc mic.

Când s-a răcit compoziţia, baţi bine ouăle, pătrunjelul to­cat mărunfşi le adaugi în tigaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Scoţi peştele din fri­gider, îl umpli cu compoziţia de legume, zdrobeşti căţeii de ustu­roi şi îi adaugi în compoziţie.

Coşi cu aţă alimentară burta peştelui, îl pui într-o tavă, îl stropeşti cu vin şi îl dai la cuptor pentru 25 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Crap umplut cu prune si vin

Crap umplut cu prune si vin

Crap umplut cu prune si vin din: crap, prune, ulei, vin alb demisec, sare, piper negru boabe şi măcinat, lămâi, foi de dafin. Ingrediente: un crap de 1-2 kg 500 g prune 30 ml ulei 150 ml vin alb demisec sare piper negru boabe şi măcinat 1-2 lămâi 2- 3 foi dafin   Mod de preparare: Se curăţă […]

 

Crap umplut cu mar

Crap umplut cu mar

Crap umplut cu mar din: crap, pasta de rosii, ardei, ceapa, mar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg crap proaspăt 1 cutie pastă de roşii 1 ardei gras roşu 1 ardei iute roşu 1 ardei gras verde 1 ceapă mică 1 legătură de pătrunjel verde 1 măr sare si piper ulei făină   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.