Crap cu sos de smantana

Printeaza

Crap cu sos de smantana din: crap, ulei, smantana, mustar, unt, sare, piper, marar, lamaie.

Ingrediente:Crap_cu_sos_de_smantana

  • un crap de 1,5 kg
  • ulei

pentru sos:

  • 400 ml smantana
  • o lingura mustar fin
  • 40 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura marar
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă. Se unge cu ulei peste tot, se presară cu sare şi piper şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se în¬toarce la jumătatea timpului.

Intre timp, într-o crăticioară se pune untul la topit şi apoi se adaugă mustarul amestecând bine să se omogenizeze.

Se pun smântână şi sucul strecurat de lămâie şi se ames¬tecă la foc mic, fără să fiarbă. Se potriveşte gustul sosului de sare şi piper şi se aduce la masă cu mărar şi peşte.

Crap cu sos de smantana

Crap_cu_sos_de_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.