Crap cu salata de cartofi

Printeaza

O reteta gustoasa de crap cu salata de cartofi, iaurt, usturoi, ceapa rosie, rozmarin, castravete, ou, faina, sare, piper.

Ingrediente:Crap cu salata de cartofi

  • 1 crap  (1-1.5kg)
  • ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi mari
  • 125  iaurt
  • 2 căţei usturoi
  • 1 ceapă roşie
  • rozmarin
  • 1 castravete

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele de solzi, se scot intestine­le, se spală şi se condimen­tează. Se stropeşte cu zea­mă de lămâie. Se dă peş­tele prin făina amestecată cu oul bătut bine, se dă la cuptor la foc potrivit până când se rumeneşte.

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe se fierb în apă cu sare, se scurg şi se con­dimentează cu sare, piper, rozmarin. Se lasă la răcit, după care se adaugă ceapa tăiată mărunt.

Se prepa­ră un sos din iaurt şi ustu­roi zdrobit şi se toarnă pes­te salata de cartofi. Peştele se serveşte felii, alături de salată. Se decorează cu felii de portocale, de castravete sau ele lămâie.

Crap cu salata de cartofi

Crap cu salata de cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.