Crap marinat

Printeaza

Crap marinat din: crap, ulei, faina, otet, apa, ceapa, ienibahar, piper, dafin, sare.

Ingrediente:Crap_marinat

  • 1 kg crap
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu făină
  • 1 ceaşcă cu oţet
  • 1 ceaşcă cu apă
  • 1-2 cepe
  • ienibahar boabe
  • piper boabe
  • 2-3 frunze de dafin
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă, spală şi taie peştele în bucăţi potrivit de mari. Sărează-le şi lasă-le să stea la rece o jumătate de oră. Usucă peştele cu un şervet de hârtie, dă-l prin făină şi prăjeşte-l în ulei încins, între timp, dă într-un clocot oţetul cu apa împreună cu sarea, ienibaharul, piperul, dafinul şi, facultativ, două cuburi de zahăr.

Pune bucăţile de crap rumenite într-un borcan, presară între straturi ceapa tăiată julien şi toarnă oţetul, care trebuie să fie rece. închide bine şi păstrează borcanele la loc răcoros.

 

Crap marinat

Crap_marinat

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.