Crap marinăresc

Printeaza

Crap marinăresc 

Ingrediente:Crap marinăresc

  • 1 kg crap
  • 100 g ulei
  • 100 g ceapă
  • 200 g vin roşu
  • 300 g ciuperci
  • 1 kg arpagic
  • piper
  • sare
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură ulei
  • zeamă de peşte

 

Mod de preparare:

Se încinge bine într-o tavă uleiul şi se pune ceapă to­cată foarte mărunt, lăsînd-o să se înmoaie, fără a se rumeni. Se pune deasupra peştele tăiat în bucăţi. Se adaugă vin roşu, piper şi sare. Se unge peştele cu ulei, se acoperă cu celofan şi se dă la cuptor, lăsîndu-1 să se înăbuşe, avînd grijă ca ceapa să nu se ardă.

Cind s-a încins bine peştele, se adaugă ciupercile, care au fost mai întîi călite într-o tigaie, şi arpagicul de asemenea înăbuşit, precum şi un sos preparat dintr-o lingură de făină prăjită şi rumenită, o lingură de ulei, stins cu zeamă de peşte, atît cît sosul să rămină potrivit de legat. Se dă la cuptor 5 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.