Crap la gratar

Printeaza

Crap la gratar

Ingrediente:Crap la gratar

  • 1 crap mare cam de 5 kg
  • 1 bucata slanina
  • sare
  • usturoi
  • vin

 

 

Mod de preparare:

Crapul se curata, se spala, se portioneaza, se sareaza si se lasa 10 minute pentru a-l patrunde sarea.

Gratarul incins se unge cu slanina, dupa care se aseaza pe el bucatile de peste.

Cand pestele este bine prajit pe o parte se intoarce si pe partea cealalta. In timpul prajirii se stropeste cu vin.

Crap la gratar

Crap la gratar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.