Crap la cuptor

Printeaza

Crap la cuptor

INGREDIENTE:Crap la cuptor

  • 1 crap fără cap
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingură de bulion
  • usturoi, sare, piper boabe
  • 1 lămâie.

MOD DE PREPARARE:

Se curăţă peştele, se crestează în câteva locuri pe spate, se sărează si se lasă să stea aproximativ o jumătate de oră înainte de a se pune în tavă.

Se prepară un sos din ceaşcă de apă caldă, 1 lingură de bulion, usturoi curăţat si tăiat foarte mărunt, vin, sare si piper boabe.

Pestele se aşază într-o formă, se acoperă cu sosul de bulion si vin, apoi se introduce la cuptor pentru o oră. Se serveşte cald, stropit cu zeamă de lămâie şi cu garnitură de cartofi fierţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult crapul, de fapt, cam orice fel de peste. O sa iau din Obor niste crap si-l bag la cuptor 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.