Crap la cuptor cu sos scordolea

Printeaza

 Crap la cuptor cu sos scordolea

Ingrediente:Crap la cuptor cu sos scordolea

  • 1 crap
  • ulei
  • lamaie
  • sare
  • piper

Pentru sos ai nevoie:

  • 100 g miez de nuca pisat
  • 1 capatana de usturoi
  • 150 ml ulei
  • lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti si speli foarte bine pestele, il tai si, presarat cu sare, imaiat in ulei, il asezi intr-o tava cu puţin ulei şi-l dai la copt.

Mod preparare sos:

Faci mujdeiul de usturoi peste care pui nucile si painea bine presată. Amesteci bine ca să se omogenizeze si apoi torni ulei putin care putin, ca la maioneză la sfarsit potriveşti de sare si piper

Crap la cuptor cu sos scordolea

Crap la cuptor cu sos scordolea

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.