Crap in crusta de pesmet si nuca

Printeaza

Crap in crusta de pesmet si nuca din: crap, nuca, usturoi, pesmet, ulei de masline, mustar, sare, piper, ulei, rosii cherry, lamaie.

Ingrediente: Crap_in_crusta_de_pesmet_si_nuca

  • 1 crap de 1 kg, curăţat
  • 1 cană nucă măcinată
  • 3 căţei de usturoi pisaţi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguriţe muştar
  • sare si piper
  • ulei, pentru uns tăva
  • câteva roşii cherry
  • câteva feliuţe de lămâie

Mod de preparare:

Tai crapul în jumătate, îl speli şi îl laşi la uscat. Amesteci într-un vas toate ingredientele, în afară de peşte şi muştar.

Trebuie să obţii o compoziţie uşor lipicioasă. Ungi tava cu ulei, apoi aşezi peştele şi pui peste fiecare bucată, pe partea cu piele, câte o linguriţă de muştar şi îl întinzi, iei jumătate din compoziţia din vas şi o întinzi pe fiecare felie de peşte.

Dai tava la cuptorul încins 30 de minute. Este gata când carnea se desprinde cu uşurinţă de pe os. Decorezi cu felii de lămâie şi roşii cherry.

Crap in crusta de pesmet si nuca

Crap_in_crusta_de_pesmet_si_nuca

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.