Crap la gratar

Printeaza

O reteta de crap la gratar din: crap, ulei de masline, busuioc verde, usturoi, sare, piper, lamai si frunze de salata.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: Crap la gratar

  • 800 g crap
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2-3 fire busuioc verde
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 lamai
  • frunze de salata pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se spală bucăţile de crap în câteva jeturi de apă rece şi apoi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie. Bucăţile de peşte se condimentează cu sare, piper, busuioc şi se stropesc cu puţin ulei de măsline.

Se împachetează în folie de plastic şi se lasă câteva minute la rece.

Intre timp, se pregăteşte sosul din usturoiul pisat amestecat cu ulei şi sare şi acrit cu zeamă de lămâie.

Se pune grătarul să se încingă, se aşază bucăţile de peşte, după 5-10 minute se întorc, ca să nu se lipească sau să se ardă.

După ce s-au rumenit, se servesc pe frunze de salată verde, cu sos de usturoi şi se ornează cu frunze de busuioc şi rondele de lămâie.

Crap la gratar

 Crap la gratar

Pofta buna!


Restaurantedelux.ro va recomanda:

Peste_la_gratar_cu_sos_iute_08

Reteta zilei: Peste la gratar cu sos iute

Peste la gratar cu sos iute din: peste, ulei, sare de mare, sos de soia, suc de lamaie, usturoi, fulgi de chili, apa, coriandru. Poate te intereseaza si: Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian (VIDEO) Peste la Gratar Peste la gratar cu varza si ceapa Peste la gratar cu garnitura de […]

Peste_la_gratar_in_stil_traditional_italian

Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian (VIDEO)

Peste la gratar in stil traditional italian: Cum se prepara Peste la gratar in stil traditional italian:

Peste_la_gratar_cu_ardei_iute_si_verdeata

Peste la gratar cu ardei iute si verdeata

Peste la gratar cu ardei iute si verdeata din: peste, ceapa verde, lamaie, usturoi, otet, condimente, ardei iute, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg peste, dupa preferinţe 1 legatura ceapa verde 1 bucata lamâie 2 bucati caţel usturoi 50 ml oţet condimente pentru peste 1 bucata ardei iute 2 linguri ulei 1 legatura patrunjel 1 praf sare, piper   Mod de preparare: Pestele […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • crap la gratar

2 comentarii

  1. Nina Apostoleanu

    A iesit foarte bun crapul la gratar. Crapul este un peste foarte gustos, facut pe gratar iese delicios. va recomand sa-l faceti de cate ori aveti ocazia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.