Crap la cuptor

Printeaza

Crap la cuptor din: crap, sare, piper, ulei, vin alb, usturoi, zahar, pasta de rosii, piper, foi de dafin, chili.

Ingrediente:Crap_cuptor

  • 1 crap (2-3 kg)
  • sare
  • piper
  • un strop de ulei

pentru sos:

  • 200 ml vin alb
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri pasta de rosii
  • piper
  • foi de dafin
  • optional, lamaie sau otet si un praf de chili

 

Mod de preparare:

Desfaci peştele pe şira spinării, asezonezi cu sare, piper şi un strop de ulei şi dai la cuptor cca 20 – 30 de minute, până se albeşte carnea. Adaugi sosul şi îl mai laşi la cuptor cca 20 de minute, până scade puţin.

Crap la cuptor

Crap_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.