Crap cu smantana

Printeaza

Crap cu smantana din: crap, smantana, sare, ulei, suc de lamaie, patrunjel verde.

Ingrediente:Crap cu smantana

  • 150 g crap
  • 1 lingura cu smantana
  • sare
  • 1 lingurita cu ulei
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi crapul, îl sărezi şi îl înăbuşi în ulei şi puţină apă până se frăgezeşte, dar fără să se sfărâme. Când e gata, torni deasupra smântână, sucul de lămâie şi presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Serveşti preparatul cald, ca fel de bază la masa de prânz sau ca felul întâi la masa de seară, cu cartofi sau garnitură de orez.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.