Crap cu smantană (varianta)

Printeaza

Crap cu smantană 

Ingrediente:

  • crap
  • unt
  • ulei
  • pesmet
  • sare
  • smîntînă
  • vin
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se prepară în special din crap viu, de apă curgătoare. Se unge o tavă cu unt şi ulei, se pune crapul întreg sau tăiat în bucăţi, se sărează, se presară cu pesmet alb şi se dă la cuptor.

După ce crapul s-a rumenit, se toarnă deasupra smîn­tînă bine încălzită, vin şi o legătură de pătrunjel verde. Se lasă să fiarbă 10 min după care se scoate legătura de pătrunjel, iar peştele se aranjează pe platou. Se poate servi cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.