Crap cu smantana si usturoi

Printeaza

Crap cu smantana si usturoi din: file de crap, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Crap cu smantana si usturoi

  • 500 g file de crap
  • 300 ml smântână
  • 2 căţei de usturoi
  • zeama de lămâie
  • sare si piper
  • ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Asezonează pestele cu sare şi piper. Rumeneşte-l pe ambele părţi într-o tigaie nonaderentă, în puţin ulei. Scoate-l şi aşază-l într-o tavă.

Căleşte usturoiul, adaugă smântână şi zeama de lămâie. După ce dă în clocot, toarnă amestecul peste peşte şi dă-l la cuptor până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.