Crap cu roşii şi lamaie la tava

Printeaza

Crap cu roşii şi lamaie la tava

Ingrediente:Crap cu roşii şi lamaie la tava

  • 1 crap de 2 kg
  • 1 kg roşii
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi îl speli fără să-l tai. Din 1/2 kg roşii faci un pat de felioare de roşii pe care vei aşeza peştele. Deasupra lui pui restul roşiilor, de asemenea tăiate felioare şi peste acestea felioare de lămâie fără coajă.

Dai sare şi piper şi apoi torni uleiul amestecat cu vinul. Dai tava la cuptor pentru 1 oră. După ce s-a făcut peştele, îl presari cu pătrunjel fin tocat. E foarte bun şi cald, şi rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.