Crap cu ciuperci

Printeaza

Crap cu ciuperci

Ingrediente:Crap cu ciuperci

  • 1 crap de 1 kg
  • 750 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 lingură bulion
  • 100 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi deoparte 10 minute. Decojeşti apoi ceapa şi o toci, cureţi ciu­percile şi le tai în jumătate sau le laşi întregi dacă sunt mici.

Aşezi într-o tavă unsă cu ulei, ceapa, ciu­percile, bulionul desfăcut într-o ceaşcă de apă şi deasupra peştele.

Crap cu ciuperci1

Presari sare şi piper după gust, torni vinul, pui lămâia tăiată felii şi dai tava la cuptor pentru o oră. La sfârşit presari pătrunjelul tocat.

Crap cu ciuperci

Crap cu ciuperci

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine. Mi sa facut poft

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.