Crap cu ciuperci
PrinteazaCrap cu ciuperci
- 1 crap de 1 kg
- 750 g ciuperci
- 1 ceapă
- 1 lingură bulion
- 100 ml ulei
- 1 lămâie
- 1 pahar cu vin alb
- sare
- piper
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi deoparte 10 minute. Decojeşti apoi ceapa şi o toci, cureţi ciupercile şi le tai în jumătate sau le laşi întregi dacă sunt mici.
Aşezi într-o tavă unsă cu ulei, ceapa, ciupercile, bulionul desfăcut într-o ceaşcă de apă şi deasupra peştele.
Presari sare şi piper după gust, torni vinul, pui lămâia tăiată felii şi dai tava la cuptor pentru o oră. La sfârşit presari pătrunjelul tocat.
Crap cu ciuperci
Poftă bună!
Arata foarte bine. Mi sa facut poft