Crap cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Crap cu ciuperci  si ceapa din: ceapa, ciuperci, patrunjel, sare, piper, dafin, vin, ulei, lamaie.

Ingrediente:Crap cu ciuperci  si ceapa

  • 2-3 cepe albe
  • 250 g ciuperci
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1foaie de dafin
  • 1pahar vin alb
  • ulei
  • 1lamiie

 

 

Mod de preparare:

Se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt.

Se aseaza in acestea crapul taiat bucatele dupa ce inainte a fost spalat si curatat.

Se da la foc iute sa fiarba, iar cand e gata se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.