Crabi cu salata de ciuperci si rosii

Printeaza

Crabi cu salata de ciuperci si rosii din: crabi (raci), zeamă de lămâie, vin, usturoi, ardei iute, ghimbir, ardei gras, roşii, ciuperci, curry, piper, ulei de hagina.

Ingrediente:Crabi (raci) cu salata de ciuperci si rosii

  • 500 g crabi (raci)
  • zeamă de lămâie
  • puţin vin
  • usturoi
  • ardei iute
  • ghimbir
  • ardei gras, verde şi roşu
  • roşii
  • câteva ciuperci
  • curry
  • piper
  • ulei de hagina (eventual de măsline)

Mod de preparare:

Crabii (racii) se fierb bine în multă apă cu sare, usturoi tăiat .mărunt, rădăcină tocată de ghimbir, ardei iute tăiat mărunt şi vin. Când sunt bine făcuţi se pun pe farfurie.

Se amestecă bine roşia tăiată rondele fine, ardeiul tăiat rondele şi ciupercile tăiate mărunt. Se omogenizează cu ulei, piper, curry şi zeamă de lămâie. Se toarnă peste crabi (raci) amestecându-se uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.