Cozonac cu branza de burduf

Printeaza

 Cozonac cu branza de burduf

Ingrediente:Cozonac cu branza de burduf

  • 400 g aluat de cozonac
  • 500 g brînză de burduf
  • 125 g unt
  • 150 g smîntînă
  • 3-4 ouă
  • vanilie
  • coajă de lămîie
  • 1 lingură făină

Mod de preparare:

Frecăm brînză de burduf într-un vas de piatră sau într-un castron, cu o lin­gură de lemn ; spargem cîte un ou ames­tecînd, pînă ce compoziţia se face ca o pastă tare. Nu punem zahăr. Apoi proce­dăm ca la cozonacul cu brînză de vacă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.