Covrigi cu mac

Printeaza

Covrigi cu mac

Ingrediente:Covrigi cu mac

  • 500 g făină
  • 2 linguri miere
  • 20 g drojdie
  • 250 apă călduţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se frământă un aluat care se lasă la crescut 30 de minute. Se fac covrigi rotunzi, care se opăresc în apă cu sare aproximativ 2-3 minute.

După opărire, se aşază pe o planşetă să se scurgă şi se dau prin mac. Se coc în tava de la aragaz, în care s-a pus o hârtie pentru copt. Se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc iute, timp de 10-15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.